Elinizdeki Paralara Dikkat Edin! Cebinizdeki 200 TL 2 Bin TL Olabilir

Paraların seri numaraları bazen değerini katlar. İslam Memiş, köşe yazısında bu ilginç duruma dikkat çekti. 200 TL’nin 2 bin TL olabileceğini belirtti.

İslam Memiş, bugünkü köşe yazısında şaşırtıcı bilgiler paylaştı. Memiş, cebinizdeki 200 TL’nin değerinin 2 bin TL olabileceğini belirtti. Bu durum, paranın seri numarasına bağlı.

SERİ NUMARASI KONTROL EDİN

İslam Memiş, “Cebiniz veya cüzdanınızdaki paranın seri numarasını kontrol edin.” dedi. “TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI yazısının ya da alt sol köşedeki 200 rakamının önündeki seri numarasının son 6 hanesi aynı ise o paranın değeri 2 bin lira.” bilgisini paylaştı.

8 RAKAMININ ÖNEMİ

Memiş, “Özellikle son altı rakamı 8’den oluşuyorsa daha şanslısınız.” dedi. 8 rakamı, dünya genelinde güçlü bir anlama sahip. Sonsuzluk sembolü olan 8, kariyer, para, güç ve başarıyı temsil ediyor. Çin’de ise 8 rakamına özel bir ilgi var. Çinliler, 8 rakamlı paralara binlerce dolar ödeyebiliyorlar. Bu paraları cüzdanlarında, koleksiyonlarında, yastık altında veya arabalarında saklıyorlar.

SOLİD RAKAMLI PARALAR

Doların seri numarasının tüm hanesi 8 rakamdan oluşuyorsa, bu paranın değeri 5-6 bin dolar arasında olabiliyor. Eğer sadece 6 haneden oluşuyorsa, değeri 2-3 bin dolar arasında değişiyor. Bu paralara “solid” deniliyor ve bu tür paralar alınıp satılabiliyor. Memiş, “Bu inanış size ilginç gelebilir ama internet sitelerinde bu paralar büyük miktarlara satılıyor.” dedi.

KOLEKSİYONCULAR İÇİN FIRSAT

Koleksiyoncular için 200 TL sadece 200 TL değildir. Bu işten zengin olan çok kişi var. Bundan sonra cebinizdeki paraların solid rakamlarına dikkat edin, şanslı olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir