FETÖ’cü doktor Kadriye Argündoğan tekneyle kaçarken mini etek giydi, adliye çıkarken türban taktı

Bugüne kadar uyguladığı birçok oyun ve yöntemlerle gündeme gelen FETÖ örgütünün yeni bir taktiği ortaya çıktı. Benzer bir olay geçtiğimiz 14 Temmuz günü İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de yaşandı. Aynı kişide iki farklı kamuflaj yöntemi deneyen örgüt, her seferinde farklı bir oyuna başvurduğunu bir kez daha gösterdi.

Çeşme uluslararası sularda düzenlenen ‘Kıskaç-21’ operasyonunda, yurt dışına kaçmaya çalışan 8’i FETÖ mensubu 10 kişi yakalanmıştı. Alaçatı Körfezinde ‘Asteri’ isimli bir tekneyle Yunanistan’a geçmeye çalışan FETÖ’cülerin arasında Kadriye Argündoğan adındaki kadın doktor da yer alıyordu. KHK ile ihraç edilen ve ABD bayraklı tekneyle adaleti atlatmaya çalışan hain FETÖ’cü Argündoğan, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandığı sırada ojeli elleri ve mini eteğiyle dikkat çekti.

ÖRGÜTÜN OYUNU BİTMİYOR

Yeni Asır’dan Şenal Kantürk’ün haberine göre, Jandarma karakoluna getirilen Kadriye Argündoğan, savcılığa sevk edildiğini öğrenince avukatından yeni kamuflajını istedi. Hain FETÖ’cünün avukatı, türban ve kapalı elbiseler getirip Argündoğan’ın savcı karşısına mini etekle çıkmamasını sağladı.

Asteri isimli ABD bandıralı yelkenli teknede yapılan kontrollerde, Kadriye Argündoğan’ın dışında 7 FETÖ üyesi daha yakalandı. FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan işlem kaydı olup, mahkumiyet kararı alıp kararları istinafta olan şüpheliler Yunanistan’a geçemeden gözaltına alınmış oldu. FETÖ üyesi A. Kavlak, A. Çakmak (KKK Üsteğmen), H. Saban (KKK Yüzbaşı), Ö. Büyük (KKK Astsubay), M. Köseoğlu (KKK Üsteğmen), A. Kavlak (KKK Astsubay) M. Gürdal’ın (Moto Kurye) “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan mahkumiyet kararının istinafta olduğu belirtildi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir